Burnham Residence
       
     
TaiyoWatanabe-IMG_8590.jpg
       
     
TaiyoWatanabe-IMG_8515.jpg
       
     
TaiyoWatanabe-IMG_8524.jpg
       
     
TaiyoWatanabe-IMG_8543.jpg
       
     
TaiyoWatanabe-IMG_8591.jpg
       
     
TaiyoWatanabe-IMG_8496.jpg
       
     
TaiyoWatanabe-IMG_8487.jpg
       
     
IMG_7992.jpg
       
     
TaiyoWatanabe-IMG_8556.jpg
       
     
TaiyoWatanabe-IMG_8546.jpg
       
     
IMG_8003.jpg
       
     
IMG_7978.jpg
       
     
Burnham Residence
       
     
Burnham Residence

Brentwood Glen, Los Angeles

A 1930s house with multiple additions was opened up, allowing light and air to flow through the first floor and connect the front directly to the back yard. The first floor plan was re-configured, the main stair was re-built, and kitchens and baths were re-modeled on both floors. Simple modern built-ins, hand-made tiles and custom metal work unify the living spaces throughout.

Photos by Taiyo Watanabe

TaiyoWatanabe-IMG_8590.jpg
       
     
TaiyoWatanabe-IMG_8515.jpg
       
     
TaiyoWatanabe-IMG_8524.jpg
       
     
TaiyoWatanabe-IMG_8543.jpg
       
     
TaiyoWatanabe-IMG_8591.jpg
       
     
TaiyoWatanabe-IMG_8496.jpg
       
     
TaiyoWatanabe-IMG_8487.jpg
       
     
IMG_7992.jpg
       
     
TaiyoWatanabe-IMG_8556.jpg
       
     
TaiyoWatanabe-IMG_8546.jpg
       
     
IMG_8003.jpg
       
     
IMG_7978.jpg