170718 Study of entry with white oak door.jpg

NEVINS RESIDENCE - Brooklyn, New York

We are renovating an 1899 brick townhouse in Boerum Hill into a 3-story residence for our clients' family and a rentable garden level apartment.  Our scope of work includes a new front entry stoop, new entry courtyard, new rear yard deck and sunken courtyard.  

 

 PROPOSED LIVING - DINING - KITCHEN

PROPOSED LIVING - DINING - KITCHEN

 PROPOSED DINING & KITCHEN AREA

PROPOSED DINING & KITCHEN AREA

6. Living room 1st floor (bookshelves).jpg
5. Kitchen 1st floor (julia child wall).jpg
7. Kitchen 1st floor.jpg
 PROPOSED GARDEN LEVEL APARTMENT

PROPOSED GARDEN LEVEL APARTMENT

 PROPOSED GARDEN LEVEL APARTMENT

PROPOSED GARDEN LEVEL APARTMENT

 PROPOSED REAR DECK & SUNKEN COURTYARD

PROPOSED REAR DECK & SUNKEN COURTYARD

 PROPOSED REAR DECK

PROPOSED REAR DECK