IMG_1846.JPG

BURNHAM RESIDENCE - Brentwood Glen, Los Angeles

The Owners hired us to renovate their two story home shortly after its purchase.  We opened up and reconfigured the front entry, designed a new custom stair, gut-remodeled the kitchen, dining / living areas and three bathrooms, and replaced lighting and finishes throughout.  The back of the house was also remodeled with a large custom slider and new cedar steps down to the garden, encouraging a better flow across the living spaces from inside to out.  

 BLACKENED STEEL RAILING W/ WHITE OAK TREADS & HANDRAIL

BLACKENED STEEL RAILING W/ WHITE OAK TREADS & HANDRAIL

 CONCEALED LAUNDRY WITH FOLDING AREA 

CONCEALED LAUNDRY WITH FOLDING AREA 

 GUEST BATH W/ CONSOLE SINK & NEW TILED SHOWER ENCLOSURE

GUEST BATH W/ CONSOLE SINK & NEW TILED SHOWER ENCLOSURE

 CUSTOM HEAVY DUTY PULL-OUT PANTRY SHELVES

CUSTOM HEAVY DUTY PULL-OUT PANTRY SHELVES

 STAIR & ENTRY-BEFORE

STAIR & ENTRY-BEFORE

 RECONFIGURED STAIR OPENING ONTO DINING & DEN

RECONFIGURED STAIR OPENING ONTO DINING & DEN

 CUSTOM STEEL BALUSTERS W/ WHITE OAK HANDRAILS

CUSTOM STEEL BALUSTERS W/ WHITE OAK HANDRAILS

 NEW WHITE OAK STAIR TREADS & RISERS

NEW WHITE OAK STAIR TREADS & RISERS

 NEW LA CANTINA CUSTOM SLIDER

NEW LA CANTINA CUSTOM SLIDER

 NEW CEDAR STEPS & DECK

NEW CEDAR STEPS & DECK

Photo Credit: Photos 1-10 by Taiyo Watanabe